Ремонт на баня

Вики-строй лепене на плочки

Услагата ни ремонт на баня е важен етап в нашата дейност. Това е важно за нашият колектив. Винаги сме на среща за осъществим вашите желания. Изграждаме престиж с висококачествени услуги за преработка поправяне ремонтиране на бани.

Какво Предлагаме ? 

 

Оглед и оферта

Безплатен оглед и оферта.

100% Гаранция

Гаранция 36 месеца за всякакви  ремонти.

Отстъпки

Голями отстъпки при цялостен ремонт на баня.

 

Важно!

 

Цената за ремонт на баня зависи от основата и сложността и. Затова и ценообразуването на услугата е ориентировъчна след оглед от наша страна ще можем да изготвим подробна и изчерпателна оферта за ремонт на баня. С крайна и съобразена от сложността пакетна цена която ще включи труда и материалите. Които ще се вложат в нейния ремонт. Това е важена стъпка на която държим с това да се гарантира колко и за какво ще заплати запитващия и датата за крайния срок за изпълнението на ремонта.
С което ще предложим гарантирана цена за ремонт на баня и ще оферираме най ниски цени за услугата.

За всички наши клиенти отстъпки от 10% при покупки от Mr.bricolage Сико и Строймаркет за всички продукти.

Ако сте решили да обновите банята си или да направите нова. Можете спокойно да се доверите на нашия професионализъм.

Ако ви се наложи или ви предстои ремонт на баня. Ние професионалистите от Вики Строй сме готови да предложим своя опит в изграждането на мечтаната от вас баня.
Качественият ремонт на баня осигурява безпроблемно експлоатиране  на вашата баня. 
Важното е обаче да изберем качествени материали и качествен изпълнител за направата и.
А това икономисате много гняв и средства за бъдещото и използване.
Банята е от огромна степен по значение за всяко жилище. И една от най голямата инвестиция при ремонта на всеки дом. Затова е важно преди ремонта на банята е да решите от какво ще се нуждаете в нея и с какъв бюджет разполагате.
Стъпките по ремонта на банята необходимо да се спазва при определен ред на действие и последователност за да се постигне и желания резултат.

Важни стъпки за ремонт на баня

Много важно е да проектираме банята ви и да намерим най оптималното място. За мивката, душа,душ кабината или тоалетната чиния( ако това позволява).  Ще помогнем при избора ви на плочки с компетентно мнение и насоки. При закупуването на плочките е хубаво да поискате 3d проект за вашата баня.  А ние от наша страна ще снемем размерите на банята и ги предоставим за проекта. Това ще улесни майсторите и ще имате точната квадратура и броя на фризовете и минимална фира на плочките.

 Eтапи за ремонт на баня  ремонт на баня

 

Първо трябва да се разделим с старите плочки и оборудване в банята. Изкъртване и изхвърляне на строителните отпадъци. След това поглеждаме след тяхното махане да ли ще нужно изправяне на стените. Ако това се налага то може да стане с измазване с вар или гипсокартон, която да даде идеално права основа за лепенето на плочките.
Това е много важен етап. Тъй като ще се изправят стените и ъглите. И съответно и лепенето на плочките ще е по-лесно и качествено, а и разхода на материала ще бъде малък.

Следващата стъпка

Подмяна на водопровода и канализацията монтиране на сифон,линеен или обикновен. Пускане на нови кабели, които ще захранват осветлението и вентилатора в помещението. Фиксират се добре тръбите и се прави изравнителна замазка на пода, която ще даде и наклона на помещението към сифона. Ако сте решили да сложите вградено казанче в банята е следваща операция по ремонта на банята. Добре фиксирано то се захранва с вода и конструкцията му се облича с двоен пласт влагуостойчив гипсокартон.

Хидроизолация на баня

Хидроизолацията е задължителна. Това ще ви гарантира, че при повреди по банята дефектна плочка и не добре фугирани плочки и др. че няма да наводните вашите съседи. Което би довело до отделни разходи по възстановяване на щетите. Хидроизолацията се полага в два пласта с мрежа по целия под и лента за ъглите. Стените се мажат до 1м. от пода. След това идва съществената работа лепенето на плочките добре изберете техните размери разстоянието на фугите и цветовете на плочките и фризовете.За да не се ядосвате след това.

 

Предимства     баня услуги

А ние ще помогнем в този важен избор. Добре залепените плочки се изчакват до тяхното напълно изсъхване. Тогава идва ред и на фугирането, то ще даде крайния облик на банята. Помислете и за тавана дали ще се шпаклова и боядиса или ще се осъвременни с окачен таван от гипсокартон и скрито осветление. Пристъпваме към монтажа на санитарията тоалетната чиния,мивка ,батерии,шкаф,параван,душ кабина( в зависимост от проекта)

 

Сифони

Предназначението на сифоните независимо от различните им форми е едно и също. Те трябва да възпрепятстват проникването на вредните за здравето канални газове в жилището.Затова е важно при избора си на сифон той да е с клапа която да не допуска лошата миризма или вредители.

Батерии

Смесителните батерии се инсталират с централно водоснабдяване или електрически отоплители за вода.Те смесват топлата със студената вода до желаната температура.Съществуват два типа смесители стоящи и обикновени с термоглава или обикновени ръчни.

Тоалетна

Според начина на монтиране тоалетните чинии биват: С долно и със задно оттичане ъглови или за вграждане. Вградените казанчета са много функционални те не заемат толкова място а визуално стоят по добре. Тревогата на всеки е това да ли при повреда трябва да къртят вече готовата баня. За да ремонтират вграденото казанче при тях е предвидено лесно и бързо отстраняването на повредата през бутона. Почистването е много по лесно за разлика от стандартните тоалетни чинии.

Вани

Според размерите и формата си ваните биват за лежане и за седене в тях. Дължината на ваните е от 150 до 180 см широчината 70см произвеждат се от чугун или пластмаси. Повечето случаи ваните имат крака с които стъпват на пода. Единият борд обикновено се изгражда от тухли и фаянсова облицовка на стените. А другият ваната може да се огради с подвижни панели. Което от една страна се извършва по-лесно от друга страна облекчава достъпа в пространството под нея.

Грешки при ремонта на баня

Важно е да изберем подходящи плочки за ремонта на банята си. Тъй като в помещението има резки промени на температура и влажност. Препоръчително е подовите плочки да са гранитогрес а за стените фаянс.Не купувайте евтини плочки с недоказан производител и качество за ремонта на банята си.

Лошо осветление

Доброто осветление е важен фактор при използването на банята. Доброто изчисляване на ватовете за помещението и правилното разположение на осветителните тела ще доведе до по добра атмосфера за релаксация в помещението.

Вентилация

Изберете подходящ вентилатор за банята. Съобразен с кубатурата и влажността. Най добрия вариант на който може да се спрете е вентилатор с влагов датчик. Което ще гарантира че в банята няма да се образува мухъл и плесени. Което ще доведе до трудната подръжка на банята.

 

 

 

Предлагаме изработката на душ кабини стъклени паравани по индивидуален проект за всеки клиент.Ниски цени и гаранция за качество.Използваме лепила и фуги от доказани производители.

Предлагаме достъпни цени отговорящи на средните цени за ремонт на баня и тоалетна в гр.София.

-Разбиване на стари фаянсови,теракот плочи извозване.

-Подмяна на стар водопровод с нов( полипропилен)

-Мръсен канал и сифон подмяна с нови.

-Измазване и подготовка на стени с варов разтвор или гипсокартони плочи.

-Хидроизолиране на подове и стени до 1 м.

 

 

Икономичен вариант
1650 лв.

Лепене на плочки и фризове

Материали

Фугиране и ъглови лайсни

Стандартен ремонт
2510 лв.

Къртене и извозване

Лепене на плочки и фризове

Материали

Таван шпакловка или гипсокартон

Цялостен ремонт
3180 лв

Къртене и извозване

Лепене на плочки фриз и материали

Монтаж на санитария

Смяна на Вик и канализация

Въпроси и отговори

ЩЕ ИМА ЛИ ПРОМЯНА ОТ ПЪРВОНАЧАЛНАТА ЦЕНА В КРАЯ НА  РЕМОНТА НА БАНЯТА ?

Цената се променя само и единствено при промяна на заявените услуги и описаните в договора ремонтни дейности.

ТРЯБВА ЛИ ДА ДАМ АВАНСОВО ПЛАЩАНЕ?
Плащанията стават на няколко етапа в началото на ремонта и приключването му.

ТРЯБВА ЛИ САМ ДА ЗАКУПУВАМ СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ?
Това е наша задача закупуване и доставка на висококачествени материали от доказани производители.

КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ ОТНЕМЕ РЕМОНТА НА БАНЯТА?

Средно ремонта на баня ще продължи от 4 до 13 дни, в зависимост от големината на помещението и сложността на проекта и услугите които сте избрали.

КОГА МОЖЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ТОАЛЕТНАТА И БАНЯТА?
Тоалетната може да се ползва през целия ремонт а банята след четвъртият ден до приключване на ремонта на банята.

Mоже да погледнете ценова листа на ремонтните услуги и довършителни ремонти.