Ремонт на баня

Ако сте решили да обновите банята си или да направите нова. Можете спокойно да се доверите на нашия професионализъм.

Ето и някои важни стъпки:

Много важно е да проектираме банята ви и да намерим най оптималното място. За мивката, душа,душ кабината или тоалетната чиния( ако това позволява).  Ще помогнем при избора ви на плочки с компетентно мнение и насоки. При закупуването на плочките е хубаво да поискате 3d проект за вашата баня.  А ние от наша страна ще снемем размерите на банята и ги предоставим за проекта. Това ще улесни майсторите и ще имате точната квадратура и броя на фризовете и минимална фира на плочките.

Ето и етапи за ремонт на баня  ремонт на баня

 

Първо трябва да се разделим с старите плочки и оборудване в банята. Изкъртване и изхвърляне на строителните отпадъци. След това поглеждаме след тяхното махане да ли ще нужно изправяне на стените. Ако това се налага то може да стане с измазване с вар или гипсокартон, която да даде идеално права основа за лепенето на плочките.
Това е много важен етап. Тъй като ще се изправят стените и ъглите. И съответно и лепенето на плочките ще е по-лесно и качествено, а и разхода на материала ще бъде малък.

Следващата стъпка

Подмяна на водопровода и канализацията монтиране на сифон,линеен или обикновен. Пускане на нови кабели, които ще захранват осветлението и вентилатора в помещението. Фиксират се добре тръбите и се прави изравнителна замазка на пода, която ще даде и наклона на помещението към сифона. Ако сте решили да сложите вградено казанче в банята е следваща операция по ремонта на банята. Добре фиксирано то се захранва с вода и конструкцията му се облича с двоен пласт влагуостойчив гипсокартон.

Хидроизолация на баня

Хидроизолацията е задължителна. Това ще ви гарантира, че при повреди по банята дефектна плочка и не добре фугирани плочки и др. че няма да наводните вашите съседи. Което би довело до отделни разходи по възстановяване на щетите. Хидроизолацията се полага в два пласта с мрежа по целия под и лента за ъглите. Стените се мажат до 1м. от пода. След това идва съществената работа лепенето на плочките добре изберете техните размери разстоянието на фугите и цветовете на плочките и фризовете.За да не се ядосвате след това.

Предимства

А ние ще помогнем в този важен избор. Добре залепените плочки се изчакват до тяхното напълно изсъхване. Тогава идва ред и на фугирането, то ще даде крайния облик на банята. Помислете и за тавана дали ще се шпаклова и боядиса или ще се осъвременни с окачен таван от гипсокартон и скрито осветление. Пристъпваме към монтажа на санитарията тоалетната чиния,мивка ,батерии,шкаф,параван,душ кабина( в зависимост от проекта)

Какво предлагаме

Предлагаме изработката на душ кабини стъклени паравани по индивидуален проект за всеки клиент.Ниски цени и гаранция за качество.Използваме лепила и фуги от доказани производители.

Предлагаме достъпни цени отговорящи на средните цени за ремонт на бани и тоалетни в гр.София.

Разбиване на стари фаянсови,теракот плочи извозване.

Подмяна на стар водопровод с нов( полипропилен) мръсен канал и сифон подмяна с нови.

Измазване и подготовка на стени с варов разтвор или гипсокартони плочи.

Хидроизолиране на подове и стени до 1 м.

Mоже да погледнете ценова листа на ремонтните услуги и довършителни ремонти тук