Ремонт на апартамент

Основен ремонт на апартамент

Ремонт на апартамент е обновяването на помещенията намиращи се в него. Баня, хола,детска, спалнята,коридора,кухнята,тераса,килера-Основен ремонт на апартамент.Но ние предлагаме и извършваме непълни и луксозни ремонти за облика на вашия дом. Подборът за избора на ремонта зависи от бюджета с който разполагате и състоянието на жилището. Ако това ви затруднява ние от Вики Строй може да ви предложим безплатен оглед и оферта. Както и да помогнем за визията на вашето жилище да предложим решения с които да бъдем полезни. Както споменахме вече този ремонт изисква ремонтирането на всички прилежащи помещения в жилището. С което може да ползвате отстъпки от нашите пакетни цени за ремонт.

Основния ремонт на апартамента е и с по-дълъг срок на извършените ремонти но пък финалния резултат е поразяващ.Първите етапи от ремонта на жилището е да се изхвърлят ненужните вещи в него. Да се изкърти старата баня и всички останали строителни отпадъци които ще трябва да изхвърлим. С което да подготвим строителната площадка за по-нататъшни строителни ремонти.

Крайната цена за ремонт на апартамент ново строителство или стар панелен и Епк блок зависи от: състоянието на обекта, оформлението на пространството, площта, броя на стаите, сложността на проекта, вида на ремонта, цените за консумативи и компоненти, желанията на клиента и други нюанси. Точният размер на разходите за ремонт ще бъде след оглед ивземане на размери и съставяне на подробна оценка. За цени на услугите вижте ценовата ни листа. След измерване ще изчислим цената на работата и ще ви даде крайната за ремонта и материалите оферта СМР и гаранция.Стриктно спазване на сроковете за ремонт Поетапно плащане за извършена работа Гаранция за всички видове работа 3 години Висококачествени строителни.и довършителни материали Специализирани сме в предоставянето на широк спектър от услуги както за корпоративни клиенти,така и за физически лица.

Ако имате нужда от ремонт на дома ви!

Имали някой който да не желае домът му да е добре ремонтиран. Удобен, комфортен и в пълен ред и синхрон с неговия вкус. Ние сме готови да ви предложим и помогнем да създадете собствен неповторим облик на вашия дом.

Как ще протече ремонта

Ремонт на апартамент от началото до края

 

основен ремонт на апартамент

 

          Строителни услуги
  • преустройство
  • основен ремонт
  • обновяване
  • дизайнерски ремонт
  • И всички довършителни ремонти

         

 

-Премахването на стария паркет или мокет
-Да махнем старите врати
-Сваляне на тапетите
-Смяна на старата дограма с нова
-Изравнителна замазка на помещенията
-Подмяна на Вик инсталацията
-Ремонт на банята
-Полагането на нови настилки
-Окачени тавани
-Замяна на старите кабели табла и бушони или преглед на ел.инсталацията
-Подмяната на радиаторите
-Усвояване на терасите
-Премахване на стени и изграждането на нови от:
-Тухли или гипсокартон
-Вътрешна топлоизолация с вата и звукова такава
-Шпакловане и боядисване
-Подмяната на кухнята и старите ел уреди в нея

С годините създадохме свой собствен начин как ще протече ремонта. На нов или стар апартамент с което резултатите са:
Кратки срокове които спестяват време и неудобство.

Най-често задаваните въпроси?

Колко време ще отнеме ремонтa

В зависимост от площта на помещенията, обемът и сложността на извършените трансформации и желанията на клиента. Средно изпълнението  може да отнеме от четри седмици за основни ремонти и от 10-15 дни за козметични ремонти.

Трябва ли сам да купувам строителните материали за ремонта?

Това е наша задача! Ние сме постоянен участник на пазара, поради което нашите доставчици имат специални условия, които ни позволяват да  спестим  пари.Закупуване и доставка на висококачествени материали от доказани производители.

Можете ли да помогнете с подмяната на прозорци, врати и инсталиране на климатици?

Да разбира се! През годините сме си създали контакти с много от водещите фирми на пазара за ПВЦ и алуминева дограма и интериорни врати.И  можете да се възползвате при поръчка с до 10% отстъпка.

 

 

 

ГОТОВИ СМЕ ДА НАПРАВИМ НАЙ-ДОБРАТА ОФЕРТА!

Без това да влияе на качеството на услугата и материалите.

След оглед и измерване сключваме договор обявява се точната сума и крайните дати и започваме работа.

Внимание!

Сумата в договора остава непроменена за цялото време на ремонта  без скрити и неочаквани "изненади"!

Ремонт на апартамент|Вики-строй София

Ремонт на апартамент в панелен блок. Ремонт за 30 дни в пет минути!